Sogeti

Sogeti

Java is overal! Dat weet jij en dat weten wij. Door ons voortdurend te focussen op het realiseren en in stand houden van state-of-the art oplossingen in de vorm van innovatieve applicaties met een hoge kwaliteit helpen wij bedrijven relevant te blijven. Daarmee zijn wij uitgegroeid tot de absolute top in het vakgebied. Wij werken voor de top van het Nederlands bedrijfsleven en de overheid.

De Java Developers en Architecten bij Sogeti hebben een passie voor technologie. We zijn trots dat we de best-gecertificeerde Java Community zijn, met meer dan 100 leden door heel Nederland met expertise in OOP- en FP-talen zoals Java, Kotlin en andere JVM-talen. We zijn breed geïnteresseerd en veelzijdig, en daarom ook uitstekend thuis in bijvoorbeeld frontend-technologieën, testautomatisering, CI/CD-pipelines en containertechnologieën, zoals Docker en Kubernetes.

Kwaliteit zit ons in het bloed. We werken standaard volgens de principes van Code Maintainability, Secure Coding en Clean Code & Architecture. Dit dragen we ook uit bij onze klanten. Ook experimenteren we graag met innovatieve technologieën op het gebied van AR, Chatbots, AI en IoT. We hebben zelfs meerdere projecten lopen met deze technologieën bij onze klanten.

Het delen van kennis is essentieel voor de verdere versterking van ons vakgebied. We zijn Business Partner van de NLJUG, zijn onderdeel van de redactiecommissie van het Java Magazine en organiseren online Meetup events. Naast kennisdeling houden we ook van ontspanning – work hard, play hard. We zoeken elkaar graag op tijdens Java Friday en pakken daar de tijd voor. Soms tot in de late uurtjes. 

Van starters tot zeer ervaren architecten. Wij verwelkomen graag Javanen met een passie voor technologie bij onze Java Community!